Monday, October 18, 2010

Nøstebarndilla

Jeg har fått Nøstebarn-dilla. Garnet, konseptet, renheten og ikke minst varmen. Jenta vår kommer til å få mye Nøstebarn-klær under oppveksten kjenner jeg. Kjøpte i første omgang en ullfleecepysj og tynne ullsokker til denne, og en høyhalset body og en strømpebukse. Alt 100% ren ubehandlet Nøstebarn-ull. I tillegg bestilte jeg endel garn i rosa og brun som jeg skal strikke klær til jenta.

Er ferdig med en "Hals #1920"
Str: Barn. Men strikket den litt kortere i halsbretten og i lengden foran.
Garn: Nøstebarn sitt Askeladden 3-trådsgarn.
Pinner: nr 3,5

Også har jeg begynt på ulldress til henne i tillegg.
"Heil dress i dobbelt 2-tråds garn #1925"
Str: Antall masker str 6-12mnd, men strikker den litt lenger, midt i mellom 6-12mnd og 2år.
Garn: Nøstebarn sitt Askeladden 2-tråds
Pinner: 3,5 og 4,5

Er ferdig med et helseteppe til baby jeg kanskje skal selge eller gi til noen. Vet ikke enda. Er strikket i merino babyull.

Også har jeg begynt å strikke tøy til premature jeg skal gi bort til et sykehus, hvor små babyer trenger varme :)


Friday, October 1, 2010

Jeg stakk hodet ned i strikkekista mi......

... og jeg fant det jeg lette etter, men også flere Ufo-prosjekter. Pinnen jeg trengte satt fast i en annen bukse som nesten var ferdig, så da måtte jeg jo gjøre ferdig den først. Så da har jeg nå brått 3 ferdige rillebukser som jeg skal montere ferdig. En blå og rosa i str 1-2år ca. Og en med flere farger i str 3-4 tror jeg. Skal måle de for sikkerhetsskyld, men de er til salgs ihverfall.






Fant også denne monsterbuksa som nesten er ferdig, som også skal monteres nå. Og har funnet en eier allerede... men skal prøve å strikke en kanskje tilsvarende i farger til min Tiril en gang i fremtiden.