Sunday, April 13, 2014

Pysj og toalettmapper (+mye jeg brått har glemt å vise frem)

Vil vise frem pysjen jeg har sydd til Tiril :). Hun vokste brått litt fort, og plutselig var det nesten ingen pysjer igjen som passet. Må ha litt å velge i, og jeg hadde et stoff jeg ikke hadde prøvd meg på enda. Og dette ble resultatet. Det skal også strykes på et bilde av Jordbær-Mathilde (dette ken jeg legge til bilde av etterhvert)



Til jul sydde jeg sminkepunger til to tantebarn :). En i rosa og en i brun.
De har jeg ikke lagt ut bilde av virker det som.



De ønsket seg egentlig toalettmapper….. så jeg har tenkt siden før jul og etterpå… at det kan jeg jo prøve å få til, til bursdag. Nærmet seg og nærmet seg…. og brått var det svært nærme. Tiril ville gi hårbørster til jentene, for det måtte de trenge, for de hadde jo bare en hver. Så kjøpte børster… og tenkte å sy toalettmapper…. og så satte jeg igang med det kvelden før. Ble ferdig før sengetid… ehh… 02… og hadde bare to knapper å feste på den brune toalettmappa før vi skulle i bursdag.
Knappetanga krangla og vi ble litt uvenner…. men fikk løst det med kam-knapper og takk og lov for det. Dette ble da altså bursdagsgavene… med børster oppi, i dag :). Sydd på måfå og prøvde ut 
mye nytt jeg kom på underveis sånn på sparket.


Her er bilde av noen av julegavene fra sist jul. Hekla/strikka oppvaskkluter med fantastiske oppvaskbørster fra Clas Ohlson.


Sydd nytt trekk til en udugelig hundepute til lille voffsen vår. 
Kule ugler og glidelås på siden.



Et bilde jeg har malt rett før våren kom smygende…
Det ble av seg selv, men jeg ser egentlig en hel serie av bilder oppi hodet som kanskje blir til en vakker dag. Mange ser vann her… jeg ser bare luft :).



Luer jeg har sydd til barna. Kasper i en lue med tynt ullfor og jersey ytterside. 
Tiril har en med fleecefor og Chenille eller lign på utsiden.

En ull-lue jeg sydde som ble for liten til mine, som ble gitt bort.
Innerfor er av ullfrottestoff gjenbrukt fra Nøstebarntøy. Ytterside i tykkere ull. 







Tuesday, April 1, 2014

Ny body til guttungen :)

Vi er så absolutt ikke klar for ullfritt vær, og klesutvalget må utvides fremover. Sydde en kjapp body i går av restestoff av innfallsmetoden. Vasket, tromlet og på i barnehagen i dag :)
Brukte overlocken på ALT!