Wednesday, November 30, 2011

Høsten 2011

(klikk på bilder for å få de større)
Høsten har flydd fra meg... i et fint kaos av høygravid, fødsel og barsel.....
Det har blitt lite strikking for å si det sånn... ihvertfall etter guttungen ble født 3.oktober.
Men litt har jeg fått gjort... f.eks å fått strikket et teppe til han, dette var klart et par uker før fødsel.

 

Jenta mi har blitt så stor nå at hun passer min aller første monsterbukse. Den aller aller første ;-).
Jeg har solgt veldig mange bukser, men denne beholdt jeg selv.. og nå er den endelig i bruk.Jeg begynte i sommer på to bukser etter oppskrift fra Marte Heletun. Garnet er "Fin" fra Du store alpakka og er nydelig. Rett og slett vanvittig mykt og herlig. Her er lille gutten vår i sin bukse. Jeg har droppet lommer på mine bukser, selv om det også er stilig på. Ble akuratt litt lite garn og jeg var pent lei av fletter :-PHer er jentebuksa og guttebuksa sammen (veldig lei av at bloggen ikke fikser å få bildene rett vei... skal se om jeg får de rett vei via photobucket senere... men ikke akuratt nå...)Snuppa viser frem sin bukse :)8 comments:

 1. Så nydelige ting du har laget og gratulerer med den lille :-) jeg har følelsen av at jeg har sett deg på den nye garnbutikken på Ørebekk :-) kos deg med de små :-)

  ReplyDelete
 2. Det kunne faktisk ha hendt... Men jeg vet ikke om noen garnbutikk på Ørebekk faktisk :). Vet det er en på Gressvik, men har ikke vært der heller. :)

  ReplyDelete
 3. Den er der Pilar lamper var, like ved Meny. Det er en avdeling av den i Østfoldhallen og de har masse garn og det er veldig ryddig der :-)

  ReplyDelete
 4. Gratulerer med lille gutten.
  Fine bukser de har fått seg og for et nydelig teppe:)

  ReplyDelete
 5. Kristin: Da har jeg aldri vært der... men vært mye på den på Østfoldhallen. Er det samme folk som jobber i begge? Jeg får ta meg en tur dit en dag da :))

  Gro: Tusen takk <3<3

  ReplyDelete
 6. Det er samme eier, hun er litt der selv og har noen som bare skal jobbe der litt til å begynne med. Er meningen at hun skal ha pc tilgjengelig så folk kan skrive ut oppskrifter fra nettet også.

  ReplyDelete
 7. Så flink du er da! Råstilige klær til de små!

  ReplyDelete
 8. Hei. Nydelig baby teppe!
  Hvor finner jeg oppskrift?
  Mvh Cathrine Jensen
  cath-jensen@hotmail.com

  ReplyDelete