Monday, November 5, 2012

Raggsokker og monsterselebukser underveis!

Raggsokker til jenta mi er ferdig. Med å rekke opp en hel sokk tilbake til hælfelling og strikke sokk nr 2 to ggr over hælen må jeg si det er bra å bruke 3 kvelder + litt i bilen en dag på disse sokkene. Jeg hater å strikke sokker. Fint med få tråder å feste, men for noe knot. Får vondt i fingrene av strømpepinnestrikking desverre, men disse kostet ca. 12kr i garn, mot 34,50 på Europris for raggesokker, så det var jo lønnsomt :)))


Også to monsterselebukser som jeg snart er ferdig med. Den blå til guttungen min i str 86/92. Lager oppskrift her selv og så oppskrift i både 98/104 og 86/92 blir nok lagt ut etterhvert. Usikker på om jeg skal selge eller bare gi de bort <3. Guttungen sin bukse har jeg nå festet tråder på så mangler bare flapp foran til knappehull (hvor er det blå garnet mitt???......) og den rosa i samme str skal selges når den er ferdig brodert. Den får en vanlig monsterbuksebrodering på rumpa før salg. 
Har i tillegg begynt å strikke på en kjole til Tiril. En jule-overraskelseskjole med hjerter på i Baby Alpaca Silke garn fra Drops jeg kjøpte på salg på Garnhuset for snart halvannet år siden. Ting gikk litt tregt høsten 2011 når vi brått hadde to barn under to år... og nå med to under 3år.. men snart er eldste tre år og da blir alt så annerledes ;-)

God høst alle sammen! 4 comments:

 1. Så fine monsterbukser, veldig smart med seler.
  Ønsker deg en fin uke.

  ReplyDelete
 2. Så utrolig tøffe bukser du har strikket! Supersmart med seler.

  ReplyDelete
 3. Flotte og praktiske ullbukser. Lurt med seler, så siger de ikke ned under lek :-)

  ReplyDelete
 4. Så fine bukser.
  God bedring til deg!

  ReplyDelete