Friday, November 23, 2012

Julegave til snuppa + monsterbuksestæsj :D

Ferdig med en julegave til snuppa <3. Hun får selvfølgelig noe morsomt til jul også, men hun har virkelig vokst ut av den lilla Nøstebarn-kjolen jeg strikket til henne for ca. halvannet år siden. Den er litt trang i bredden og dekker ikke rumpa i lengden lenger heller, men bruke den skal hun. "Jeg vil ha på meg lilla-kjolen mamma har strikkaaaaaa".... og ja hun fikk det. Men den passer virkelig ikke, samme hvor fin hun er i fargen og hun vil hun vil... :D. Så nå er det virkelig på tide med en ny kjole, og hun blir sikkert glad for den vil jeg tro. Oppskriften er "Kjærlighet på pinne" av Tora Frøseth Design.

Guttungen sin monsterbukse "lik" storesøster sin er også ferdig. Strikket den på egen måte, men veldig inspirert på ide fra en annen blogg, særlig på broderiet. Se info om dette her på dette blogginnlegget, så slipper jeg å skrive alt på nytt :D. Har vist frem buksen hans tidligere, men uferdig. Nå er den virkelig ferdig, skal bare vaskes og dampe selene så de blir helt flate. Skal dampe selene på storesøster sin og, men den er i bruk. MEN, endelig kom "Hello Kitty"-knappene i posten, og jeg har fått sydd de på, og hun var riktig så fornøyd.


Om du vil følge mine prosjekter på Ravelry er du veldig velkommen til det. Mitt kallenavn der er: "TonjeJenta". Der har jeg også link til gratis-oppskrift på baby-monsterbukse jeg har lagt ut som er bare min, helt og holdent. Den er publisert tildligere i Gravid-magasinet o.l.

Velkommen tilbake :-)

-Tonje-

2 comments:

  1. Så flott blogg du har, og fine ting du lager. Legger meg som følger jeg :)
    Kjempefine monsterbukser, og genialt med seler da!!

    ReplyDelete
  2. Nydelig kjole og flott monsterbukse,du har strikket

    ReplyDelete